Over ons

evenementen-catering-foodtruckWij zijn een vernieuwend cateringbedrijf met Duitse streetfood als specialisatie. Als cateraars streven wij naar perfecte streetfood met respect voor mens, dier en milieu. Al onze ingredi√ęnten betrekken we van een vaste selectie Nederlandse boeren en zijn meestal van biologische oorsprong.

Voor de Berlin’s Tasty worsten en beenham gebruiken we uitsluitend scharrel- of biologisch vlees.

Scharrelvlees en biologisch vlees zijn duurzaam. Het belangrijkste kenmerk van beide is dat het welzijn van de dieren voorop staat.

De worsten en beenham worden naar eigen receptuur vervaardigt op de boerderij van Ben de Witte. Dit stuk ambachtelijk vakmanschap laten wij over aan onze partner Ben. Deze oude rot combineert zijn passie, gevoel, techniek en know-how op sublieme wijze.

Na een maandenlang traject van testen is er een authentieke Duitse worst ontstaan, die qua smaak en structuur zelfs de meest kritische Duitse fijnproevers doet verbazen. Sinds eind 2014 staat het unieke recept vast en worden de worsten met uiterste precisie geproduceerd op de boerderij in Gelderland. vanaf eind 2016 is ook de beenham toegevoegd aan ons assortiment, dit langzaam gegaard varkensvlees in kruidige bouillon is dan ook uniek.

Aan de Berlin’s Tasty worsten en beenham worden geen gluten, kunstmatige¬†conserveringsmiddelen of smaakversterkers toegevoegd.

De worst wordt gestopt in een natuurdarm en de kruiden zijn biologisch van de hoogst verkrijgbare kwaliteit. De fruitige Berlin’s Tasty currysaus bekroond onze worst tot de klassieke streetfoodsnack ”Currywurst”. Curryworst is een classic die verder geen uitlegt behoeft. Het is niet voor niets nog steeds de nr 1 snack in Duitsland. Heerlijke vers afgebakken vloerbroodje of ambachtelijke frieten maken de curryworst compleet.

Berlin’s Tasty beenham is langzaam gegaard in een natuurlijke kruidige bouillon, Deze wordt dan even aangezet op de plaat om vervolgens op het broodje uit geserveerd te kunnen worden. We serveren er eventueel een frisse dressing bij, maar om de puurheid en smaak echt te proeven van het vlees is de dressing niet nodig.